Schimbare de look pentru Oana Roman. ”Aceasta nu este o perucă”

25.06.2021, 15:05
Schimbare de look pentru Oana Roman. ”Aceasta nu este o perucă”
Schimbare de look pentru Oana Roman: ”Aceasta nu este o perucă”

După ce, în ultima perioadă de timp s-a afișat în diverse ocazii purtând peruci, Oana Roman a făcut acum o schimbare de look neașteptată. Aceasta a decis să revină la părul său natural și s-a tuns bob, cu breton. Noul look al vedetei i-a încântat de pe cei care o urmăresc pe aceasta pe rețelele de socializare.

Oana Roman a trecut printr-o transformare de look. Vedeta are o nouă coafură. Acesta a ales să renunțe la peruci și să revină la părul său natural.

Vedeta s-a tuns bob, cu breton. Oana Roman a postat, în mediul online, o fotografie în care apare cu noua frizură.

Schimbare de look pentru Oana Roman. ”Mie îmi place foarte mult”

Oana Roman le-a mărurisit fanilor săi din mediul online că este foarte încântată de noua ei tunsoare. ”Nu. Aceasta nu este o perucă. Este noua mea tunsoare… Mie îmi place foarte mult. ?”, a spus Oana Roman.

Noul look al Oanei Roman a fost apreciat și de internauți: ”Te prinde de minune”, ”Sincer, această tunsoare te arată cu 10, 15 ani mai tânără! Super, ești foarte faină!”, ”Chiar îți stă foarte bine”, ”Își stă super bine”, ”Superbă! Îți stă foarte bine, o frumusețe”, ”Arăți senzațional”, ”Și mie îmi place cum îți stă”, ”Îți stă foarte bine cu această tunsoare”, ”Cool, arăți formidabil”, ”Îți stă superb tunsă așa”, ”Îți vine de minune”, ”Arăți excepțional”.

De ce a recurs Oana Roman la peruci

Oana Roman a explicat că a purtat peruci pentru a-și proteja părul natural, care a fost deteriorat în urma unui tratament. “Unul dintre motivele pentru care mai nou port peruci este că părul meu este aproape distrus din cauza unui permanent pe care eu am insitat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat. “Până se va regenera părul mai durează. Ori îl tund foarte scurt, ceea ce încă nu am curaj”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de tim, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună.

 

citește și...