Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. ”De față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei”

05.01.2022, 11:25
Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. ”De față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei”
Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. ”De față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei”

Este scandal între actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani, și fosta sa soție, cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani. În scandal ar fi implicată și Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea. ”De față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei”, a declarat actorul.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are, în prezent, o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Între George Burcea și fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan, este din nou scandal. În scandal ar fi implicată și Viviana Sposub, actuala parteneră a actorului. George Burcea și Andreea Bălan au avut o discuție aprinsă în seara de 4 ianuarie, după o scurtă convorbire la telefon. Actorul a căutat-o pe fosta sa soție pentru a-și vedea cele două fetițe, însă aceasta nu i-a răspuns la telefon. Ulterior, George Burcea a vorbit la telefon cu mama vedetei și cu Clara, fata cea mică, care l-ar fi întrebat pe George Burcea de Viviana Sposub, care a vorbit cu micuța la telefon. În acel moment ar fi intervenit Andreea Bălan, care i-ar fi spus Vivianei: „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, potrivit click.ro.

Scandal între Andreea Bălan și George Burcea. ”Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe?”

George Burcea a dat detalii, pentru sursa mai ssus-menționată, despre cele întâmplate. ”Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe?”, a spus actorul.

”Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plină de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a adăugat acesta.

Andreea Bălan nu a vrut să comenteze pe marginea celor întâmplate. O conversație între cântăreața și una dintre prietenele sale, în care se vorbește despre situația cu George Burcea, a fost făcută publică AICI.

citește și...