Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au împăcat. ”Gura tot mare o am, dar sufletul este foarte bun”

18.07.2021, 14:57
Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au împăcat. ”Gura tot mare o am, dar sufletul este foarte bun”
Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au împăcat. ”Gura tot mare o am, dar sufletul este foarte bun”

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au fost prietene la cataramă în urmă cu ani, însă în ultima perioadă de timp, relația dintre ele s-a răcit. Acum, cele două s-au împăcat.  Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au făcut declarații despre împăcarea lor la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu erau nedespărțite în urmă cu ceva timp, însă ulterior drumurile celor două s-au separat.

Acum, însă, Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au împăcat.

La Antena Stars, cele două au vorbit la telefon. ”Te pup, Andreea, mi-era dor de tine! Să știi că a fost un botez pe grabă pentru că a fost pandemia și trebuia neapărat să-l facem, că era destul de măricică fata, dar te invit la moț, la toamnă, cu mare drag. Facem acasă, găsim noi o soluție dacă vine virusul, doar cu apropiații. Mai am numărul tău, o să-ți scriu”, i-a spus Sânziana Buruiană Andreei Tonciu, potrivit spynews.ro.

 


Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu s-au împăcat. ”Eu nu sunt certată cu ea”

”Te pup, draga mea. Toate cele bune pentru cea mică, am văzut că ai făcut botezul. Vin la moț, scrie-mi pe număr. Gura tot mare o am, dar sufletul este foarte bun. Dacă m-aș schimba, nu aș mai fi eu”, i-a transmis Andreea Tonciu Sânzianei Buruioană.

Sânziana Buruiană a completat: ”Eu nu sunt certată cu ea, dacă ne întâlnim, vorbim. O felicit pentru familia frumoasă pe care o are și pentru ce a realizat. Andreea, pe vremea când eram la emisiuni împreună, ea rezolva mereu situația, ea vorbea, ne completam. E o zodie puternică”.

Sânziana Buruiană și-a botezat fata cea mică

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană ți partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie. Petrecerea a avut loc la un complex din Cernica. De la petrecerea de botez a micuței Antonia au lipsit însă neamurile lui Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană. Blonda a vorbit despre absența rudelor soțului ei de la eveniment. “Nicu e supărat foc pentru că rudele lui nu l-au ajutat niciodată cu nimic, nici când i-a fost greu în viață, nici când i-a fost bine, ca să zic așa, în plus au mai și comentat când nu era cazul. El are multe pe suflet. Pentru că este fratele tatălui lui și nu-l sună niciodată să-l întrebe de sănătate macar! E trist când vezi că pentru unii banii sunt pe primul loc. Nicu are o vorbă că toți ajungem în același loc și nu înțelege de ce se zbat unii atât să strângă averi! Ăsta e of-ul lui cel mare, când pentru bani uiți de frați, de rude, de tot, e foarte trist”, a spus Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Blonda a mai afirmat că rudele partenerului ei de viață au comentat și la botezul Izabelei, fetița ei cea mare: “Ei au fost cârcotași! La primul botez au comentat ba de meniu, de una, de alta. Ei la nuntă au avut numai fructe de mare, dar lumea nici nu a mâncat. Eu nu pot să fac meniul după fițele unora, l-am făcut pentru toată lumea. Am făcut botez numai cu cristale Swarovski să mă ridic la înălțime și degeaba! L-am pus joi, pentru că vineri era ocupat la piscină. Până la urmă o rudă trebuie să te susțină și să-ți vrea binele. Au tot comentat la primul botez de meniu, de atmosferă, ei fiind niște oameni destul de sus-puși. Dar indiferent ce meniu ai avut sau ce a fost, până la urmă, darul e pentru copil, au fost cârcotași! Până și rudele te sabotează în ziua de azi”.

 

citește și...