Sânziana Buruiană, replici tăioase la adresa Andreei Tonciu. Adevăratul motiv pentru care nu-și mai vorbesc de 5 ani

16.05.2021, 12:44
Sânziana Buruiană, replici tăioase la adresa Andreei Tonciu. Adevăratul motiv pentru care nu-și mai vorbesc de 5 ani
Sânziana Buruiană, replici tăioase la adresa Andreei Tonciu. Adevăratul motiv pentru care nu-și mai vorbesc de 5 ani

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu nu-și mai vorbesc de mai bine de cinci ani, deși înainte erau cele mai bune prietene.

Toată cearta a început după ce Sânzi a mărturisit public că i-a fost rău de la mâncarea servită la nunta Andreei Tonciu. Acele afirmații au enervat-o la culme pe brunetă, care a decis să rupă definitiv prietenia cu Sânziana.

Cu toate că au trecut mai bine de cinci ani de atunci, cele două vedete încă nu-și vorbesc.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu se dușmănesc de 5 ani

În urmă cu câteva zile, Andreea Tonciu a împlinit 35 de ani, însă Sânziana Buruiană a preferat să nu-i ureze nimic.

„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.

Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, a declarat Sânziana Buruiană pentru impact.ro.

La nunta Andreei Tonciu, Sânzi a fost însoțită de fiica sa, Izabela, de doar 9 luni la vremea respectivă, dar distracția s-a terminat rău pentru ea. Ajunsă acasă, Sânziana a acuzat dureri puternice de cap, ameţeli şi stări accentuate de vomă.

S-au certat după nunta Andreei Tonciu

“Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite.

Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

“Pe mine mă deranjează foarte mult acest subiect, dar nu am să intru în polemică cu absolut nimeni. Domnişoara Sânziana Buruiană a venit la evenimentul meu, a stat aproximativ o oră și a plecat. Nu ştiu dacă a mâncat ceva, având în vedere că este mămică şi alăptează, din câte ştiu eu, nu ai voie să mănânci anumite mâncăruri când alăptezi. Probabil o fi gustat ceva şi de-aia i-o fi fost rău, că am auzit că i-a fost rău şi celei mici. Nu am avut niciun reproș de la nimeni. Probabil că a fost deocheată”, a declarat Andreea Tonciu la “Agentul VIP” de la Antena Stars.

 

citește și...