Sânziana Buruiană, despre viața în Ungaria. ”La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”

11.04.2022, 16:24
Sânziana Buruiană, despre viața în Ungaria. ”La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”
Sânziana Buruiană, despre viața în Ungaria. ”La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”

Sânziana Buruiană s-a mutat de ceva vreme în Ungaria, la Budapesta. Aceasta prezintă acolo o emisiune de teleshopping. Blonda a dat detalii despre viața sa de a colo și a explicat când și de ce s-ar putea întoarcxe în țară. ”Aici este o viață mult mai liniștită și frumoasă, iar pentru cele mici la momentul de față, am observat o anumită ordine în creșterea copiilor. La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021.

De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. Despre viața sa din Ungarria a dat detalii blonda în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Sânziana Buruiană, despre viața în Ungaria. ”Nu stiu momentan dacă ne vom întoarce în țară, vom lua la momentul respectiv o decizie”

”Sunt foarte bine, sunt plecată din țară, momentan sunt cu cele mici la Budapesta. Așteptăm, poate, să ne întoarcem de sărbători acasă, de Paște. Pe fetița cea mare trebuie să o înscriu la școală, acum încep inscrierile, iar celei mici trebuie să-i fac câteva vaccinuri pe care n-am reușit încă să le fac. Dacă nu, va veni familia aici să ne viziteze și să facem Paștele împreună. Vreau să avem un Paște în familie”, a declarat Sânziana Buruiană pentru sursa citată anterior.

”Din toamnă va intra la școală cea mare, dar nu în Budapesta, cred că în România, aici nu știu dacă se face limba română în școli, așadar va fi mai dificil. Nu stiu momentan dacă ne vom întoarce în țară, vom lua la momentul respectiv o decizie. Îmi este dor așa, dar nu prea mult. Aici este o viață mult mai liniștită și frumoasă, iar pentru cele mici la momentul de față, am observat o anumită ordine în creșterea copiilor. La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”, a adăugat aceasta.

Cu ce se ocupă Sânziana Buruiană în Ungaria

Despre activitatea sa din Ungaria a dat detalii blonda în cadrul unui interviu pentru click.ro. ”Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a explicat Sânziana Buruiană.

”Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi”, mai spunea ea.

citește și...