Sânziana Buruiană a răbufnit. ”Să te înfometezi tu numai ca să arăti după aia repede bine în chiloți”

12.03.2022, 12:50
Sânziana Buruiană a răbufnit. ”Să te înfometezi tu numai ca să arăti după aia repede bine în chiloți”
Sânziana Buruiană a răbufnit. ”Să te înfometezi tu numai ca să arăti după aia repede bine în chiloți”

Sânziana Buruiană a răbufnit la adresa vedetelor care sunt mămici și își lasă copiii acasă pentru a pleca în vacanțe în diverse destinații exotice. ”Mă deranjează anumite persoane (nu vreau totuși să intru în conflict cu ele), care declară că se iubesc pe ele, că ele se pun în continuare în evidență! Băi, când ai copii nu mai e cazul, trebuie pe ei să-i pui în evidență”, a spus blonda.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021.

Sânziana Buruiană este o mămică dedicată și o familistă convinsă. Blonda a comentat despre acele vedete care sunt mame, dar care preferă să se distreze în vacanțe exotice, sunt foarte preocupate de aspectul lorr fizic și cam uită să se ocupe de copii.

 

Sânziana Buruiană a răbufnit. ”Mă deranjează să cauți dragostea în altă parte în loc să cauți dragostea în copilul tău”

„Mă deranjează anumite persoane (nu vreau totuși să intru în conflict cu ele), care declară că se iubesc pe ele, că ele se pun în continuare în evidență! Băi, când ai copii nu mai e cazul, trebuie pe ei să-i pui în evidență, să ai grijă de ei, sunt fericirea, iubirea, nu te mai iubești pe tine! Nu mai simți pentru tine, să te pui pe tine, să fi tu aia! Ți-ai trăit viața, ți-ai mâncat mălaiul cum s-ar zice! Adică, mă deranjează să cauți dragostea în altă parte în loc să cauți dragostea în copilul tău. Pentru el trăiești de acum înainte, gata! Tu ai fost ce-ai fost, la revedere!”, a declarat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

„După ce ai trecut printr-o sarcină, corpul oricum are anumite schimbări, nu mai poate să fie ca înainte. Dar trebuie să te obișnuiești cu ideea asta! Nu să tinzi tu acuma… Adică, copilul vrea țâță și tu stai să arăți bine că așa trebuie… Am văzut acum e moda asta: toată lumea după ce naște gata, ia uite ce bine sunt deja! Băi, te minți singură! Corpul ăla super mișto, după niște nașteri, nu mai este cum era! Cu toate operațiile… Să te înfometezi tu numai ca să arăti după aia repede bine în chiloți… pe bune?!”, a mai spus voluptuoasa blondă.

citește și...