Săndel Bălan, supărat pe fiica sa, Andreea Bălan. ”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul”

14.10.2021, 13:35
Săndel Bălan, supărat pe fiica sa, Andreea Bălan. ”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul”
Săndel Bălan, supărat pe fiica sa, Andreea Bălan. ”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul”

Săndel Bălan este supărat pe celebra sa fiică, Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani. despre artiistă s-a spus că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Toberiu Argint, iar acum este plecată în vacanță în Egipt alături de cele două fetițe ale sale. ”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul” , a comentat Săndel Bălan, tatăl vedetei.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Ulterior, Andreea Bălan a Trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. În ultimele zile, despre cei doi s-a spus că s-ar fi despărțit. În prezent, Andreea Bălan se află în vacanță în Egipt, împreună cu cele două fetițe ale ei și cu mama  sa. Tatăl artistei, Săndel Bălan a vorbit despre artistă, dar și despre Tiberiu Argint, într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro.

Săndel Bălan, supărat pe fiica sa, Andreea Bălan. ” Îmi propusesem să merg acolo, dar dacă sunt plecate aștept să se întoarcă”

Tatăl Andreei Bălan a declarat că nu știa despre vacanța fiicei ei, iar faptul că a aflat din ziare despre această situație l-a revoltat.

”Eu aflu din ziare, ultimul, sunt popa prostul.. Andreea a mai fost plecată cu soția tot în Egipt, acum vreo două luni și cu fetele. Acum au ales altă destinație. Mă bucur, fetele sunt încântate când se joacă în apă, le place să stea la plajă, să faca și castele de nisip”, a declarat Săndel Bălan. ”Am vorbit înainte de a pleca, de ziua nepoatei. Îmi propusesem să merg acolo, dar dacă sunt plecate aștept să se întoarcă, să merg cu cadouri. Nu știu când vor veni, de atunci nu am mai vorbit cu ele. Andreea a fost de mai multe ori în Egipt”, a adăugat acesta.

Săndel Bălan a vorbit și despre Tiberiu Argint, cu care Andreea Bălan a avut o relație, mărturisind că nu l-a cunoscut pe acesta: ”Nu l-am văzut niciodată. Dacă merg în vizită, mă joc cu puștoaicele, vorbim despe creșterea lor, ce probleme sunt, nu discut despre viața intimă a Andreei”.

 

citește și...