Săndel Bălan spune tot despre reația cu fiica sa, Andreea Bălan. Ce a declarat despre nepoatele sale

18.03.2021, 15:21
Săndel Bălan spune tot despre reația cu fiica sa, Andreea Bălan. Ce a declarat despre nepoatele sale
Săndel Bălan spune tot despre reația cu fiica sa, Andreea Bălan. Ce a declarat despre nepoatele sale

Săndel Bălan a dezvăluit în ce relații este cu fiica sa, cântăreața Andreea Bălan. De asemenea, acesta a vorbit și despre cele două nepoate ale sale.

Săndel Bălan, tatăl Andrei Bălan, a acordat un interviu pentru click.ro, în care a mărturisit că este în relații foarte bune cu fiica sa. ”Una foarte bună, întotdeauna am avut o relaţie excelentă. Sunt mândru de absolut toate realizările pe care le are Andreea”, a spus acesta.

Sândel Bălan a vorbit și despre nepoatele sale, Ella și Clara. ”Sunt mândru de nepoatele mele, Ella şi Clara, sunt foarte frumoase. Şi merg destul de des să le văd, eu stând în Ploieşti, ele fiind în Bucureşti. Soţia stă cu nepoatele, are grijă de ele, dar ne vedem destul de des, în weekenduri”, a spus el. Despre Ella, fata cea mare a Andreei Bălan, Săndel Bălan a afirmat că seamănă foarte mult cu artista: ”Ella este fiica ei cea mare şi este foarte ageră din fire, cum era şi Andreea când era mică, tot timpul întreabă, e curioasă. Şi are şi o voce foarte bună… Nu ştiu, vom vedea ce va fi. Este opţiunea fiicei mele. Ce pot să spun e că are voce. Cântă deja piesele actuale ale Andreei”.

Andreea Bălan, pregătită să se recăsătorească

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Cântăreața  a afirmat la o emisiune de televiziune că este hotărâtă să ajungă pentru a doua oară la altar.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a declarat Andreea Bălan.

citește și...