Cum se înțelege de fapt Andreea Bălan cu tatăl ei. ”Nu am avut nimic de împărțit”

09.03.2021, 15:51
Cum se înțelege de fapt Andreea Bălan cu tatăl ei. ”Nu am avut nimic de împărțit”
Cum se înțelege de fapt Andreea Bălan cu tatăl ei. ”Nu am avut nimic de împărțit”

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit în ce relații este cu tatăl său, Săndel Bălan.

Andreea Bălan a vorbit despre relația cu tatăl ei, Săndel Bălan, la emisiunea ”Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars. Părintele vedetei a fost atât impresarul, cât și compozitorul melodiilor interpretate de trupa Andre. Cei doi au avut parte de momente tensionate, însă acum relația dintre ei este una bună.


„Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult și fără ajutorul lui astăzi nu aș fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate, a fost și tata alături de mine, și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea”, a afirmat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

În ce relații este Andreea Bălan cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cunoscut succesul împreună încă de când era foarte mici și cântau împreună în trupa Andre. De-a lungul anilor, între cele două artiste au existat numeroase tensiuni. Astăzi, însă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au o relație extrem de apropiată, despre care au vorbit la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde au fost invitate în urmă cu ceva timp.

„Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu.

La rândul ei, Andreea Bălan a făcut declarații despre relația pe care o are cu Andreea Antonescu. Aceasta a afirmat că Andreea Antonescu a fost mereu alături de ea, în cele mai dificile momente prin care a trecut în viață. „Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întodeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a afirmat Andreea Bălan.

citește și...