Ruby s-a pozat aproape goală. Artista a incendiat rețelele de socializare

19.01.2022, 21:43

Ruby și-a surprins fanii cu o poză de senzație pe rețelele sociale. Artista s-a fotografiat aproape nud. Solista și-a luat fanii prin surprindere. ”Esti perfecta si superbă!”, ”Frumoasa”, ”You’re beautiful bébé”, acestea fiind doar câteva dintre comentariile fanilor la fotografie.

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul anilor, Ruby a ieșit în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor.

Ruby a apărut într-o ipostază provocatoare, pentru care a primit foarte multe reacții din partea fanilor de pe internet.

Ruby a incendiat rețelele de socializare

Îmbrăcată în slipi și sandale cu toc înalt, în timp ce își acoperă cu mâna sânii, Ruby a incendiat rețelele de socializare.

”Esti perfecta si superbă!”, ”Frumoasa”, ”You’re beautiful bébé”, acestea fiind doar câteva dintre comentariile fanilor la fotografie.

 

 

Care a fost cel mai nebunesc gest făcut de Ruby din gelozie

Ruby a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său, Robert. Artista a făcut declarații despre momentul în care își dorește să devină mamă și ce părere are despre căsătorie. Mai mult, solista a vorbit și despre gelozia în relație.Ruby a fost invitată la podcast-ul lui Dămian Drăghici, unde a vorbit despre copilărie, viața artistică, dar și despre viața personală. Întrebată cum este artista îndragostită, Ruby a răspuns că se implică foarte mult și este copilăroasă.

„Sunt copilă, sunt cu tot sufletul, îmi vine să cânt pe stradă”.

Întrebată dacă este geloasă, cântăreața nu a recunoscut imediat, însă ulterior a spus:

„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak … ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ruby a mărturisit că cel mai nebunesc lucru făcut din gelozie a fost să-l caute pe iubitul ei într-un club, în pijamale.

„Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a dezvăluit artista.

citește și...