FOTO/ Ruby, apariție incendiară. Cum a pozat artista pe rețele de socializare. E bine de tot!

11.11.2021, 17:12

Ruby s-a pozat super sexy pe Instagram. Artista a ținut să își arate formele într-o ținută extrem de provocatoare.

Cântăreața se simte foarte bine în propria piele și a ținut să le arate fanilor că stilul sexy este cel în care se simte cel mai confortabil.

Printre cei care i-au comentat fotografiile se numără și Lora, care i-a transmis că este super sexy:

„Sexy level 100”.

Ruby a încins rețelele de socializare

Fanii săi au fost uluiți de cum a pozat artista.

„Doamne cât ești de SEXY”.

Imaginile postate au strans peste 20.000 de like-uri.

În ultimele zile, artista s-a pozat pe un iacht, însă nu a precizat unde se află.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)

Câte kilograme are Ruby

Cântăreața Ruby, în vârstă de 32 de ani, le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare câte kilograme are. Artista s-a urcat pe cântar și a râmas și ea surprinsă de greutatea pe care o are. După ce a văzut cât arată cântarul, Ruby le-a mărturisit fanilor săi că își dorește să se mai îngrașe.

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton.

Pe conturile sale de socalizare, Ruby este foarte activă și ține permanent legătura cu fani ei, pe care îi încântă cu ipostazele senzuale în care apare.

De data aceasta, Ruby le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online câte kilograme are. Cntăreața a fost uimită când a văzut ce greutate are, mărturisind că își dorește să se mai îngrașe.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar, notează spynews.ro.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

citește și...