Ruby încinge spiritele în mediul online. Artista s-a fotografiat fără lenjerie intimă

07.01.2022, 15:37
Ruby încinge spiritele în mediul online. Artista s-a fotografiat fără lenjerie intimă

Ruby încinge din nou spiritele pe rețelele de socializare, de data aceasta lăsând imaginația fanilor să zboare. Artista a pus pe jar reprezentanții sexului tare. Cântăreața a făcut senzație fără lenjerie intimă, iar reacțiile au fost pe măsură. „Femeia fantastică”, „Să-i zici lu’ mamaie că și nouă ne place”, „Ce gusturi de pustoaică are mamaia” sau „Wow, ești o piatră prețiosă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul anilor, Ruby a ieșit în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor. Frumoasa brunetă este urmărită de 1,4 milioane de persoane pe Instagram.

Ruby a încins spiritele în mediul online. Vedeta și-a făcut apariția în stilul propriu caracteristic. Spontană și dezinvoltă, Ruby  s-a lăsat admirată de bărbați. Îmbrăcată cu un corset din tablă și o fustă extrem de scurtă, artista a lăsat totul la vedere. Din imaginile postate pe contul său se Instagram, se vede clar că lenjeria intimă lipsește.Vedeta a adoptat un machiaj discret, o coafurăsimplă și accesorii scumpe.

 

„Wow, ești o piatră prețiosă!”

„Asta-i place lu’ mamaia!”, a scris ea la descrierea postării.

Postarea artistei a strâns mai bine de 18 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali

„Femeia fantastică”, „Să-i zici lu’ mamaie că și nouă ne place”, „Ce gusturi de pustoaică are mamaia” sau „Wow, ești o piatră prețiosă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Ruby, acuzată de fani că este homofobă

Ruby a fost acuzată că este homofobă. Recent, artista a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a apărut un video pe TikTok, potrivit căruia artista este împotriva persoanelor de același sex. Cântăreața a reacționat imediat. “Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva”, a spus Ruby.

Recent, Ruby s-a arătat extrem de revoltată pe pagina ei de Instagram după ce unii dintre fani ei au acuzat-o că este homofobă. Unul dintre fanii artistei a preluat un video și l-a postat pe TikTok, lăsând să se înțeleagă că vedeta ar avea o problemă cu persoanele de același sex care sunt într-o relație. La vederea acestor imagini, Ruby a ținut să lămurească toată situața, spunând că nu este homofobă.

“Haideți să lămurim o treabă pentru că m-ați enervat rău azi. Mi-ai zis că sunt homofobă. Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva, chiar vă place să aveți motiv să ziceți ceva de cineva. Din contră, eu sunt foarte deschisă și iubesc oamenii, iubesc iubirea și susțin oamenii care se iubesc, nu judec pe nimeni de felul în care alege să își împărtășească dragostea. (…) Celui care a ales să decupeze din context și să facă un filmuleț plin de controverse, îl rog să îl șteargă pentru că memoria lui este… Vă rog să scoateți filmulețul acela. (…) “, a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.

 

citește și...