Ruby s-a pozat complet naturală. ”Ce ți-ai făcut la față?”. Cum arată cântăreața fără niciun strop de machiaj și fără filtre

21.12.2021, 18:46

Ruby și-a creat o imagine cu apariții sexy, fiind adepta ținutelor provocatoare, ce-i lasă la vedere trupul perfect sculptat. Însă, vedeta nu evită să se fotografieze fără machiaj, dând dovadă că este o persoană asumată. Gestul său a fost aspru criticat de o parte dintre fanii săi, în timp ce alții au apeciat-o pe artistă pentru curaj.

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul anilor, Ruby a ieșit în evidență datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, reușind de fiecare dată să încingă imaginaţia admiratorilor. Frumoasa brunetă este urmărită de 1,4 milioane de persoane pe Instagram. Cântăreaţa n-a avut nicio reţinere să se filmeze fără pic de machiaj şi să urce clipul pe internet.

 Ruby şi-a obişnuit fanii cu fotografii sexy. De curând, bruneta şi-a făcut curaj şi a apărut în față internauţilor  fără strop de machiaj şi fără filtre. Fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru sinceritate, dar au şi criticat-i pentru felul în care arată.

Cum au reacționat fanii

Fosta concurentă de la „Asia Express” şi-a uimit fanii după ce s-a filmat nemachiată şi fără filtre.

”Frumoasă!”, ”Ești frumoasă”, ”Doja Cat de România”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, în timp ce alții nu s-au putut abține: ”Ce ți-ai făcut la față?”, ”Vai, nu cred. Arăți ciudat!”, au fost comentariile fanilor.

Ruby, acuzată de fani că este homofobă

Ruby a fost acuzată că este homofobă. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a apărut un video pe TikTok, potrivit căruia artista este împotriva persoanelor de același sex. Cântăreața a reacționat imediat. “Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva”, a spus Ruby.

Recent, Ruby s-a arătat extrem de revoltată pe pagina ei de Instagram după ce unii dintre fani ei au acuzat-o că este homofobă. Unul dintre fanii artistei a preluat un video și l-a postat pe TikTok, lăsând să se înțeleagă că vedeta ar avea o problemă cu persoanele de același sex care sunt într-o relație. La vederea acestor imagini, Ruby a ținut să lămurească toată situața, spunând că nu este homofobă.

“Haideți să lămurim o treabă pentru că m-ați enervat rău azi. Mi-ai zis că sunt homofobă. Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva, chiar vă place să aveți motiv să ziceți ceva de cineva. Din contră, eu sunt foarte deschisă și iubesc oamenii, iubesc iubirea și susțin oamenii care se iubesc, nu judec pe nimeni de felul în care alege să își împărtășească dragostea. (…) Celui care a ales să decupeze din context și să facă un filmuleț plin de controverse, îl rog să îl șteargă pentru că memoria lui este… Vă rog să scoateți filmulețul acela. (…) “, a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.

 

citește și...