Care a fost cel mai nebunesc gest făcut de Ruby din gelozie. „Am luat-o pe străzi”. Artista vorbește despre relația ei

19.11.2021, 12:23

Ruby a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul său, Robert. Artista a făcut declarații despre momentul în care își dorește să devină mamă și ce părere are despre căsătorie. Mai mult, solista a vorbit și despre gelozia în relație.

Ruby a fost invitată la podcast-ul lui Dămian Drăghici, unde a vorbit despre copilărie, viața artistică, dar și despre viața personală. Întrebată cum este artista îndragostită, Ruby a răspuns că se implică foarte mult și este copilăroasă.

„Sunt copilă, sunt cu tot sufletul, îmi vine să cânt pe stradă”.

Ruby: „Am luat-o pe străzi”

Întrebată dacă este geloasă, cântăreața nu a recunoscut imediat, însă ulterior a spus:

„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak … ceva pe acolo, toate!”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Ruby a mărturisit că cel mai nebunesc lucru făcut din gelozie a fost să-l caute pe iubitul ei într-un club, în pijamale.

„Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a dezvăluit artista.

Mărturisire despre căsătorie

În ceea ce privește căsătoria, artista a spus că încă nu se simte pregătită, pentru că ar simți că ar avea mai multe responsabilități.

„Nu mă gândesc încă la căsătorie. Mă simt un copil. M-aș transforma într-o doamnă. Încă nu m-am gândit la copii”, a mai spus Ruby.

Relație de opt ani

Ruby și dansatorul ei, Robert, actualul iubit, au o relație de opt ani.

„Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului.

M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine. Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO,

 

citește și...