Rona Hartner dă cărțile pe față despre fostul său soț. ”Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge”

02.07.2022, 16:28
Rona Hartner dă cărțile pe față despre fostul său soț. ”Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge”
Rona Hartner dă cărțile pe față despre fostul său soț. ”Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a făcut câteva declarații despre fostul său partener de viață Herve Camilleri, de care a divorțat anul tecut.”Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge”, a explicat vedeta. De asemenea, Rona Hartner a vorbit și despre fiica sa, Sumalya.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Rona Hartner a vorbit, pentru wowbiz.ro, despre fostul său soț, Herve Camilleri, dar și despre fiica sa, Sumalya.

 

Rona Hartner dă cărțile pe față despre fostul său soț. ”Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie”

 

“Ne-am întâlnit și chiar ne-am gândit dacă nu e cazul să ne împăcăm.Acum de Paște am decis că nu. Atunci, în sfârșit, i-am blocat telefonul. Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie. Eram totuși în contact, dar nu era bine nici pentru el, nici pentru mine. Acum ne vedem, ne salutăm, din când în când mă invită să bem o bere împreună când ne întâlnim întâmplător pe plajă, dar nu exagerăm. Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge. În orice caz, locul din inima mea e liber, acum nu mă proiectez. Stau cu Dumnezeu, mă închin, profit de viață, de tot ce se întâmplă și nu mă gândesc la altceva”, a declarat Rona Hartner.


Actrița a vorbit și despre fiica sa, Sumalya, care se află la prima sa relație sentimentală: “Fata mea are 14 ani și este la prima poveste de dragoste. Are nevoie de mine, că ea vrea să plângă, că îl înțelege pe ăla, că nu îl înțelege. Uneori, noi mamele, trebuie să mai fim și disponibile pentru copilași. Dacă noi suntem prinse cu tumulturile noastre, cu dragostea, copilul nu mai are timp. Acum își face ea criza ei de 14 ani, nu mi-o fac eu, ceea ce foarte bine. Sunt disponibilă, vine noaptea și îmi zice ”Mami, nu pot să dorm că plâng”. Eu o înțeleg, îi dau sfaturi. Sunt și foarte tare în sfaturi, sunt abonată la divorț, dar știu să dau sfaturi. Eu o rog doar să nu facă greșelile mele, atât. Îi spun că aia am făcut deja, nu mai face și tu. Te rog, fă alte greșeli dar nu pe astea”.

 

 

citește și...