Rona Hartner a petrecut sărbătorile cu fostul soț. ”Suntem prea apropiați după divorț”

04.01.2022, 15:02
Rona Hartner a petrecut sărbătorile cu fostul soț. ”Suntem prea apropiați după divorț”
Rona Hartner a petrecut sărbătorile cu fostul soț. ”Suntem prea apropiați după divorț”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fostul său partener de viață, francezul Herve Camilleri, de care a divorțat anul trecut. ”Suntem prea apropiați după divorț” , a mărturisit Rona Hartner în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Pro TV.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.  Rona Hartner a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

Acum, la emisiunea ”Vorbește lumea” de la postul de televiziune Pro TV, Rona Hartner a dezvăluit că de sărbătorile de iarnă a fost împreună cu fostul partener de viață.

Rona Hartner a petrecut sărbătorile cu fostul soț. ”L-am vizitat pe fostul soț de sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea”

”L-am vizitat pe fostul soț de sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea, în familie cum ar fi. Am mâncat împreună curcan franțuzesc și am dansat de mă dor mușchii și acum. Cu Herve am decis să nu mai vorbim decât o dată pe lună, pentru că creează dependență. Suntem prea apropiați după divorț”, a declarat Rona Hartner, potrivit click.ro.

Actrița a explicat și de ce a decis să se separe de Herve Camilleri: „Nu se mai putea, eram doi artiști în același loc. Prea asemănători, prea unu la unu. Nu mă mai căsătoresc în viața mea cu un artist! El se ruga la alte ore decât orele mele. Până și altă muzică ascultam”.

„Data trecută când am divorțat am stat 10 ani singură. Și acum vreau să stau singură să mai gândesc de ce oare divorțez eu așa tot timpul. Vreau să-mi refac viața, dar nu cu un artist”, a completat vedeta.

citește și...