Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. ”De ce nu apare să declare ceva? De ce tace?”

15.12.2021, 12:20
Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. ”De ce nu apare să declare ceva? De ce tace?”
Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. ”de ce nu apare să declare ceva? De ce tace?”

Muzicianul Dinu Maxer are o familie frumoasă alături de Deea Maxer. Înainte de a o cunoaște pe aceasta, Dinu Maxer a avut o relație de opt ani cu Nicoleta Luciu. În ultima vreme s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru. ”De ce nu apare să declare ceva? De ce tace?”, a comentat Dinu Maxer.

Dinu Maxer este căsătorit de foarte mulți ani cu Deea Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Cei doi au avut o relație de opt ani. S-au despărțit în anul 2005, când nimeni nu se aștepta.De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apre decât extrem de rar la TV.

În ultima vreme s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat pe Dinu Maxer cu Nuțu Cămătaru. Dinu Maxer a făcut declarații pe seama acestui subiect pentru playtech.ro.

Reacția lui Dinu Maxer după ce s-a spus că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru. ”Eu nu știu nimic despre acest episod”

”Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005”, a spus Dinu Maxer pentru sursa citată.

”Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani, nu i-am urat ”La mulți ani!”, de Moș Nicolae”, a adăugat artistul.

Cum a cunoscut-o Dinu Maxer pe soția sa, Deea Maxer

Dinu Maxer a povestit, la o emisiune TV, cum a cunoscut-o pe cea care îi este soție, Deea Maxer. Artistul s-a îndrăgostit de Deea când aceasta avea doar 15 ani.

„Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta, și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo 2 ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut. După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult! Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă. Soacra mea e cu 5 ani mai mare. Îmi plăcea atât de mult de Deea, încât am studiat cazurile celebre de genul din America ale actorilor celebri, asta ca să văd dacă fac publică relația…Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, dar m-am căsătorit. Eu am acum 48 de ani si soacra mea 53 de ani”, a detaliat Dinu Maxer.

 

citește și...