Deea și Dinu Maxer l-au aniversat pe fiul lor. ”Nu am crezut că sunt pregătit să fiu tată”

22.02.2021, 15:06
Deea și Dinu Maxer l-au aniversat pe fiul lor. ”Nu am crezut că sunt pregătit să fiu tată”
Deea și Dinu Maxer l-au aniversat pe fiul lor. ”Nu am crezut că sunt pegătit să fiu tată”

Deea și Dinu Maxer și-au aniversat diul în weekend. Andrea a împlinit 10 ani.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. În weekend, Deea și Dinu Maxer l-au aniversat pe băiețelul lor, Andreas, care a împlinit zece ani, ocazie cu care au transmis mesaje emoționante în mediul online.  ”La mulți ani, copil iubit! Andreas Maxer #10ani”, a transmis Deea Maxer.


La rândul lui, Dinu Maxer a transmis următorul mesaj de ziua de naștere a băiețelului său: ”Cand a trecut un deceniu, Andreas Maxer? Cu bune – cu grele, cu muzica – cu școala, cu laude – cu nazdravanii, cu apariții tv muzicale sau din spitale, cu dragoste – cu pedepse, cu vacante -cu afterschool, cu stat în blocaje spre scoala – cu verile petrecute la mare, cu sora mult dorita și intr-un final venită! Nu am crezut ca sunt pregătit sa fiu tata…insa tu m-ai făcut sa iubesc sa fiu tata! La multi ani, fiul meu!!!”.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți.

Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

 

citește și...