Ce nu i-ar ierta Deea Maxer niciodată soțului ei, Dinu Maxer. Artista a spus foarte clar

30.01.2021, 12:16
Ce nu i-ar ierta Deea Maxer niciodată soțului ei, Dinu Maxer. Artista a spus foarte clar
Ce nu i-ar ierta Deea Maxer niciodată soțului ei, Dinu Maxer. Artista a spus foarte clar

Deea Maxer a dezvăluit ce anume nu i-ar ierta partenerului ei de viață, muzicianul Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au fost invitați la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars. Deea Maxer a mărturisit, printre altele, ce nu i-ar ierta niciodată partenerului ei de viață. Acesta nu ar suporta să fie înșelată.

Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul că de aia și-a luat nevastă așa tânără”,a declarat Deea Maxer, potrivit spynews.ro.

De la ce se ceartă Deea și Dinu Maxer

La aceeași emisiune de televiziune, Deea și Dinu Maaxer au explicat că și ei au discuții în contradictoriu, ca în orice cuplu. Cei doi au mărturisit de la ce pleacă cearturile dintre ei.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”, a afirmat Deea Maxer.

„Supapa mea e muzica, iar eu când intru în studio mă deconectez, mă detensionez”,a completat Dinu Maxer.

Motivul pentru care Deea Maxer nu mai poate face copii

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Deea maxer a explicat că nu mai poate avea o nouă sarcină.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a spus Deea Maxcer la o emisiune TV.

 

 

citește și...