Răzvan Simion și-a aniversat fiica. Ianca a împlinit 18 ani

14.08.2022, 13:46
Răzvan Simion și-a aniversat fiica. Ianca a împlinit 18 ani
Răzvan Simion și-a aniversat fiica

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, în vârstă de 42 de ani, a aniversat-o pe fiica sa, Ianca, pe care o are din mariajul cu Diana. Cu această ocazie, prezentatorul TV a dat publicității mai multe fotografii cu Ianca, în diverse etape ale vieții. de asemenea, Răzvan Simion a transmis și un mesaj plin de emoție cu ocazia aniversării fiicei sale.

Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1, a avut o relație cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani.  Răzvan Simion are un mariaj la activ. Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, și-au aniversat fiica. Ianca a împlinit 18 ani.  Cu ocazia aniversării fiicei sale, Răzvan Simion a dat publicității un mesaj plin de emoție, da și numeroase fotografii cu fiica sa, în diverse etape ale viețioi.

Răzvan Simion și-a aniversat fiica. ”Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte”

”S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, a transmis Răzvan Simion pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Și Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, a transmis un mesaj în mediul online de ziua de naștere a fiicei sale: ”Fetița mea frumoasă și bună, te iubesc nespus, dincolo de cuvinte, inima ta e în inima mea pentru totdeauna, iar brațele mele iți vor fi mereu cuib atunci când vei vrea să-ți odihnești zborul. La mulți ani, dragostea mea ❤️! # 18 ani”.

citește și...