Ce răspuns a dat președintele clubului Real Madrid cu privire la transferul lui Cristiano Ronaldo. Clipul a devenit viral

12.08.2022, 20:02

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pare să fi exclus posibilitatea ca campioana Europei să facă o mutare pentru Cristiano Ronaldo, starul în vogă al lui Manchester United. „Să îl transferăm pe Cristiano? Din nou? Are 38 de ani”, a spus Florentino Perez.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, dorește să părăsească United în această vară pentru a juca în Liga Campionilor în acest sezon.

O serie de cluburi, printre care Chelsea, Atletico Madrid și Bayern Munchen, au fost legate de starul portughez la începutul acestei veri, dar de atunci și-au răcit interesul pentru câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur.

Florentino Perez, întrebat dacă îl readuce pe Cristiano Ronaldo: „Are 38 de ani!”

Având în vedere că opțiunile sale par a fi reduse, fanii au speculat dacă Ronaldo s-ar putea întoarce la fostul său club, Real Madrid.

Președintele lui Real Madrid a fost întrebat de suporteri dacă îl transferă pe Cristiano Ronaldo. Florentino Perez s-a întors pentru a-i răspunde fanului.

„Să îl transferăm pe Cristiano? Din nou? Are 38 de ani”, a spus Florentino Perez.

Ronaldo a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri

Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria ilustrei echipe madrilene, marcând un număr incredibil de 450 de goluri în 438 de meciuri pentru campioana Spaniei în timpul unei perioade de succes de nouă ani pe Bernabeu.

Între timp, un nou raport susține că coechipierii lui Ronaldo sunt din ce în ce mai supărați pe jucător și pe dorința acestuia de a pleca.

Potrivit The Sun, unii dintre colegii săi “sătui” ar prefera ca acesta să părăsească clubul, în locul situației actuale.

Raportul susține că există o furie din ce în ce mai mare în rândul membrilor echipei față de atitudinea lui Ronaldo la club.

O sursă a declarat: “Începe cu adevărat să enerveze mulți jucători acum. Are aliații săi în tabără, dar mulți s-au săturat de modul în care abordează lucrurile”.

citește și...