”Niciun club din Europa nu-l vrea pe Cristiano Ronaldo”, a avertizat atacantul lui Manchester United

04.08.2022, 19:10

Jamie Carragher este convins că starul Cristiano Ronaldo nu mai este dorit la Manchester United și a reiterat că nu-i vine să creadă că a fost reprimit de club în vara anului trecut. “Nu mai este același jucător. Este în continuare un mare marcator, dar nu mai este același jucător. Niciun alt club din Europa în acest moment nu îl vrea”.

Ronaldo vrea să plece de la club deoarece United nu mai are niciun meci în Liga Campionilor în acest sezon, la doar un an după ce a făcut o revenire senzațională pe Old Trafford de la Juventus în 2021.

Starul portughez în devenire a provocat o nouă controversă în weekend, plecând înainte de finalul meciului amical cu Rayo Vallecano (1-1), ceea ce noul șef Erik ten Hag a catalogat de atunci drept “inacceptabil”.

”Niciun club din Europa nu-l vrea pe Cristiano Ronaldo”

Bayern Munchen, Chelsea și Atletico Madrid au fost asociate cu o mutare în vară pentru Ronaldo, dar toate cele trei cluburi s-au distanțat de aceste informații.

Iar Carragher, vorbind la Overlap, în parteneriat cu Sky Bet, crede că lipsa de interes pentru el din partea altor cluburi înseamnă că United se va strădui să își scoată de pe Old Trafford semnătura “bizară” din sezonul trecut înainte de închiderea ferestrei de transfer.

”Nu mai ești același jucător”

” Întotdeauna am crezut că [Ronaldo] a fost o semnătură bizară” , a spus Carragher. ” Întotdeauna am simțit că va veni această situație, chiar dacă Ronaldo s-a descurcat grozav pentru voi [Manchester United].

A semnat un contract pe doi ani plus încă un an, ceea ce nu mi-a venit să cred, iar el nu va juca niciodată pe locul doi în fața nimănui, dar ca jucători, la un anumit stadiu al carierei, știm cu toții că nu mai ești același jucător, iar cariera lui a continuat mai mult pentru că este un mare profesionist. Dar faptul că acum are 37, 38 de ani în acest sezon, nu mai este același jucător. Este în continuare un mare marcator, dar nu mai este același jucător. Niciun alt club din Europa în acest moment nu îl vrea, s-ar putea să mă înșel. (…)

Și nu sunt foarte sigur că vestiarul de la Manchester United l-ar vrea pe Cristiano Ronaldo în acest moment”.

 

 

citește și...