Georgina Rodriguez îl “presează” pe Cristiano Ronaldo să plece de la Manchester United pe fondul incertitudinii

20.07.2022, 14:33

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ar fi nefericită în Manchester și vrea ca familia să se mute înapoi la Madrid, unde s-au cunoscut prima dată. Ronaldo nu pare să aibă multe opțiuni de transfer, în parte din cauza salariului său colosal de 500.000 de lire sterline pe săptămână.

Dorința lui Cristiano Ronaldo de a pleca de la Manchester United în această vară ajută să fie impulsionată de iubita sa Georgina Rodriguez, potrivit unor informații din Spania.

Ronaldo i-a spus lui United că nu va îndeplini cele 12 luni rămase din contractul său și că dorește un transfer în perioada de transferuri din vară. Jucătorul în vârstă de 37 de ani este nemulțumit de faptul că United nu s-a calificat în Liga Campionilor și de eforturile de recrutare pentru întărirea echipei, potrivit dailytar.co.uk.

Georgina vrea să se întoarcă în Spania

Atacantul portughez nu a călătorit cu echipa lui Erik ten Hag pentru turneul de pre-sezon din Thailanda și Australia din motive familiale. Între timp, zvonurile continuă să se învârtă în jurul viitorului său, Chelsea, Napoli, Barcelona, Paris Saint-Germain și Atletico Madrid fiind printre cluburile legate de el.

Nu doar Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford în această vară. Potrivit ziarului spaniol Sport, Georgina vrea să se întoarcă în Spania, Madridul fiind destinația ei preferată.

United nu îl va vinde pe Ronaldo în această vară

Ronaldo locuiește în prezent cu iubita sa în apropiere de Manchester, dar a petrecut ceva timp în Portugalia, țara sa natală, menținându-se în formă la Lisabona în timp ce coechipierii săi sunt plecați. El este cu Georgina din 2016 , când s-au întâlnit prima dată la un eveniment Dolce and Gabbana din Madrid, în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări pentru Gucci.

Cuplul are doi copii împreună: o fiică, Alana Martina, care s-a născut în noiembrie 2017, și o fetiță născută în luna aprilie a acestui an. În mod tragic, au pierdut un băiețel în timpul nașterii la începutul acestui an.

Ei locuiesc împreună cu ceilalți copii ai lui Ronaldo, Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani, și gemenii Mateo și Eva, în vârstă de patru ani. Georgina, care acum lucrează ca model, si a locuit la Madrid, unde l-a întâlnit prima dată pe Ronaldo, pe vremea când acesta juca încă la Real Madrid.

United a precizat că nu îl va vinde pe Ronaldo în această vară. Ten Hag a declarat că plănuiește pentru sezonul 2022/23 cu veteranul atacant și chiar a sugerat că ar putea prelungi actualul său contract dincolo de iunie 2023.

“Sunt bine informat, are și el o opțiune, nu?”, a spus el când a fost întrebat de jurnaliști la Melbourne despre viitorul lui Ronaldo. Deci, da [Ronaldo și-ar putea prelungi șederea]”.

Ronaldo nu pare să aibă multe opțiuni de transfer, în parte din cauza salariului său colosal de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Șeful lui Atletico Madrid, Diego Simeone, părea dornic să-l aducă înapoi în capitala Spaniei , dar se pare că nu-și poate permite atacantul lui United.

 

citește și...