“Lăsați-mă să plec”. Cristiano Ronaldo refuză să cedeze și transmite clubului Manchester United să-l lase să plece

28.07.2022, 15:01

Timpul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United s-ar putea încheia foarte curând, după ce clubul nu a reușit să-l convingă pe superstarul portughez să-și retragă cererea de transfer

Manchester United nu ar fi reușit să-l convingă pe Cristiano Ronaldo să își retragă cererea de transfer.

Ronaldo a dorit toată vara să plece de la echipa de 13 ori campioană din Premier League pentru a putea juca în Liga Campionilor în sezonul următor. United nu a reușit să se califice în competiție după ce a terminat pe locul șase în sezonul trecut, potrivit dailystar.co.uk.

Atletico Madrid și Bayern Munchen, interesate de starul portughez

Potrivit The Times, United a încercat să îl convingă pe starul portughez să rămână pe Old Trafford în timpul discuțiilor decisive purtate marți cu Ronaldo și agentul său Jorge Mendes. Discuțiile au avut ca scop sublinierea importanței jucătorului de 37 de ani pentru ca United să revină acolo unde trebuie să fie atât acasă, cât și în Europa, sub conducerea noului șef Erik ten Hag.

Cu toate acestea, se pare că discuțiile de la începutul acestei săptămâni nu au reușit să-l convingă pe Ronaldo să rămână pe Old Trafford. Se pare că acesta a fost încurajat de interesul manifestat de Atletico Madrid și Bayern Munchen și speră că United se va răzgândi și îl va lăsa să plece la jumătatea contractului său de doi ani.

Cristiano Ronaldo a respins o ofertă de 255 de milioane de lire sterline

Interesul pentru Ronaldo a fost scăzut până acum, iar starul a respins luna aceasta o ofertă de 255 de milioane de lire sterline pentru a se alătura unui club din Pro League din Arabia Saudită.

Fostul atacant al lui Real Madrid și Juventus se pare că s-a antrenat pentru prima dată cu echipa lui Ten Hag în această săptămână și a fost prezent miercuri în timpul unui succes amical de pre-sezon în spatele ușilor închise împotriva lui Wrexham.

Ten Hag a fost ferm în convingerea sa că vrea să lucreze cu Ronaldo și a declarat recent că nu ar avea nicio problemă în a-l integra pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur în modul său de joc.

“Cred că Cristiano este capabil să facă asta”, a spus Ten Hag. “În cariera sa, el a arătat totul. Eu mi-am stabilit pretențiile. Vrem să jucăm într-un anumit mod. Un jucător de top poate contribui, iar Ronaldo este un jucător absolut de top în echipa noastră”.

Rămâne de văzut dacă Ten Hag va avea acum această oportunitate.

 

citește și...