Ramona Bădescu, despre faptul că a devenit mămică la 50 de ani. ”Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”

09.11.2021, 15:40
Ramona Bădescu, despre faptul că a devenit mămică la 50 de ani. ”Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”
Ramona Bădescu, despre faptul că a devenit mămică la 50 de ani. ”Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a făcut declarații legate de faptul că a devenit mămică la vârsta de 50 de ani. În anul 2019, vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Ignazio, rezultat din relația pe care o are cu omul de afaceri Fabio Cali. ”Mulți au spus că aș fi putut fi bunică”, a mărturisit artista.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă  la vârsta de 50 de ani. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

Vedeta a vorbit despre momentul în care a devenit mămică pentru prima oară, la vârsta de 50 de ani. Aceasta a făcut declarații la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Ramona Bădescu, despre faptul că a devenit mămică la 50 de ani. ”Eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil”

Ramona Bădescu a vorbit despre reacția societății când a devenit mamă la o vârstă înaintată. ”Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oameniilor, dar nu m-am simțit judecată, pentru că sunt o fire liberă, și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio. În societate e normal, poate să zică, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți fii judecată pentru că ești sau că devii mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol”, a explicat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

„Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș”, a spus Ramona Bădescu despre fiul ei.

citește și...