Cine este iubitul Ramonei Bădescu. Cu ce se ocupă bărbatul

09.03.2021, 10:43
Cine este iubitul Ramonei Bădescu. Cu ce se ocupă bărbatul

S-a aflat cine este iubitul Ramonei Bădescu. Vedeta a făcut dezvăluiri despre bărbatul din viața ei.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie. Vedeta are un băiețel împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în octombrie 2019. Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, „Exclusiv VIP” de la Prima TV, că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit revistei Viva.


Ramona Bădescu: ”Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”

Ramona Bădescu afirma, în urmă cu câteva luni, că băiețelul ei, Ignazio Salvo Cali, seamănă foarte mult cu tatăl lui.

“Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim”, declaratRamona Bădescu într-un interviu pentru click.ro.

”Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, mai spunea ea.

 

citește și...