Amănunte neștiute despre fostul soț al Ramonei Bădescu. ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil”

08.11.2021, 14:25
Amănunte neștiute despre fostul soț al Ramonei Bădescu. ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil”
Amănunte neștiute despre fostul soț al Ramonei Bădescu. ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil”

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute despre fostul său soț, un baron italian. Povestea de dragoste dintre vedetă și Alessandro di Fornaro a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul. ”Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil”, a mărturisit Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie.  Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul. Vedeta a făcut declarații despre fostul său soț la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Amănunte neștiute despre fostul soț al Ramonei Bădescu. ”După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine”

Ramona Bădescu a vorbit deschis despre cum s-a încheiat căsnicia de șapte ani cu baronul italian. Aceasta a dezvăluit care au fost motivele pentru care au pus punct căsniciei de șapte ani.

”Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință. Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță. Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună. Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește”, a declarat Ramona Bădescu, notează wowbiz.ro.

”A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume. Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință”, a completat vedeta.

citește și...