Ramona Bădescu a amânat botezul fiului. ‘Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm’

24.01.2021, 10:21
Ramona Bădescu a amânat botezul fiului. 'Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm'
Ramona Bădescu a amânat botezul fiului. 'Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm'

În octombrie 2019, Ramona Bădescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Viața ei s-a schimbat radical de atunci, iar fiul ei o împlinește din toate punctele de vedere.

Ramona Bădescu a mărturisit că nu a reușit să facă botezul micuțului din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a stricat toate planurile.

Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul

‘Ignazio crește, are un an și patru luni acum, spune “mama” și mă topește! Îmi dau seama că este o împlinire fantastică să fii mamă, e o menire, dar e și un sacrificiu care merită! Eu pe mama mea am iubit-o mereu, dar acum cu atât mai mult îmi dau seama ce înseamnă să fii mamă. Mă gândesc și la părinți, și la datoria lor, că ne-au crescut. Mă gândesc că mulți copii uită de părinți și de sacrificiile pe care ei le-au făcut pentru ei și nu mi-aș dori să i se întâmple așa și lui Ignazio’, a declarat Monica Bădescu pentru Click.ro

‘Încă nu am făcut botezul! Nu am reușit din cauza situației în care ne aflăm să facem un botez așa cum mi-aș fi dorit să îl facem, cu tradiția de familie a tatălui său, dar sper ca în primăvara aceasta să ne iasă și să reușim să sărbătorim cu toate persoanele pe care ni le dorim alături’, a mai adăugat vedeta.

Cu cine se iubește vedeta

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie. Vedeta are un băiețel împreună cu actualul ei partener de viață.

‘Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun!’, a declarat Ramona Bădescu, pentru VIVA!
citește și...