Raluca Pastramă, declarații după divorțul de Pepe. ”Eu nu l-am înșelat”

09.02.2021, 09:22
Raluca Pastramă, declarații după divorțul de Pepe. ”Eu nu l-am înșelat”
Raluca Pastramă, declarații după divorțul de Pepe. ”Eu nu l-am înșelat”

Raluca Pastramă a făcut declarații după ce a divorțat la notar de Pepe.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.Ieri, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar. Fosta soție a făcut primele declarații după divorț într-un interviu pentru Antena Stars.

Aceasta a comentat despre zvonurile conform cărora i-ar fi fost infidelă lui Pepe. „Ca să lămureasă şi acest aspect. Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că vezi, Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin. În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, tata nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului. Asta aşa ca să închidem şi subiectul ăsta. În legătură cu relaţia dintre ei, nu are ce relaţie să mai existe atâta timp cât noi nu mai formăm o familie, nu s-au certat, nu sunt discuţii, nu s-a certat absolut nimeni cu nimeni”, a declarat Raluca Pastramă, potrivit spynews.ro.

Raluca Pastramă, declarații după divorțul de Pepe. ”Bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă ”

Raluca Pastramă a mai comentat despre divorțul de Pepe: ”Îţi dai seama că bucuroasă nu pot să fiu că nici un om nu pleacă la drum şi nu se căsătoreşte ca să se despartă mai ales cu doi copii la mijloc. Asta a fost să fie. Dumnezeu ne-a ajutat, ne aşază viaţa cum ştie El mai bine şi mergem înainte pentru copiii noştri”.

Fosta parteneră de viață a cântărețului a dezvăluit și ce discuție a avut cu Pepe la notar.

„Ca să fiu sinceră, ştii ce i-am spus? I-am spus că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la şcoală, ce va fi din septembrie, asta a fost discuţia. Suntem doi părinţi care au grijă de copiii lor în continuare. Îndiferent ce ar fi, o să ne purtăm amiabil şi politicos unul cu celălalt, cum am spus, pentru copiii mei”, a detaliat Raluca pastramă.

Raluca Pastramă, declarații după divorțul de Pepe. Ce decizie au luat cei doi cu privire la fetițele lor

Raluca Pastramă a vorbit și despre custodia fetițelor pe care le are cu Pepe.

„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate – jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a spus ea.

„În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei”, a încheiat Raluca Pastramă.

citește și...