Radu Vâlcan și fiul său cel mic, infectați cu COVID-19. ”Și am tras așa o sperietură”

20.09.2021, 15:46
Radu Vâlcan și fiul său cel mic, infectați cu COVID-19. ”Și am tras așa o sperietură”
Radu Vâlcan și fiul său cel mic, infectați cu COVID-19. ”Și am tras așa o sperietură”

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani,  a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta a anunțat acum că și partenerul ei de viață, perezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, în vârstă de 44 de ani, este infectat cu COVID-19. De asemenea, și fiul lor cel mic, a luat virusul. Adela Popescu a dat detalii despre starea soțului său și a bebelușului lor.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregăteau de botezul celui de-al treilea băiețel al lor, însă evenimentul a fost anulat după ce Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19 săptămâna trecută.  În data de 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian.  Adela Popescu s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și cel mai mic dintre copii. Ceilalți doi băieți se află la bunici. Acum, Adela Popescu a anunțat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, că arât Radu Vâlcan, cât ș bebelușul lor de două luni au fost infectați cu coronavirus.

Radu Vâlcan și fiul său cel mic, infectați cu COVID-19.  ”Acum suntem toți bine”

Adela Popescu a explicat că cei doi au luat virusul de la ea. Prezentatoarea TV a explicat că în prezent starea lor este una bună.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, citată de click.ro.

citește și...