Probleme grave de sănătate pentru Otilia Bilionera în urma participării la ”Survivor”. ”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac”

03.03.2022, 12:35
Probleme grave de sănătate pentru Otilia Bilionera în urma participării la ”Survivor”. ”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac”
Probleme grave de sănătate pentru Otilia Bilionera în urma participării la ”Survivor”. ”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac”

Cântăreața Otilia Bilionera s-a ales cu multe probleme de sănătate în urma participării sale la emisiunea ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. ”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice de stomac”, a detaliat Otilia Bilionera într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

Despre problemele sale de sănătate a dat artista detalii într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Probleme grave de sănătate pentru Otilia Bilionera în urma participării la ”Survivor”. ”Infecția urinară și inflamația la ovare pe care le-am făcut fix înainte de competiție nu au cedat deloc”

”Buna dragilor, mi-a fost foarte dor de voi! Dupa cum stiti, din cauza unor probleme medicale, am fost eliminata din competitia Survivor Romania. Am fost tratata in “mai multe reprize” cu antibiotice puternice, luate pe stomacul gol, insa infectia urinara si inflamatia la ovare pe care le-am facut fix inainte de competitie nu au cedat deloc. Tratamentul nu isi facea efectul din cauza conditiilor nefavorabile: ploaie, frig etc”, a povestit Otilia Bilionera în mediul online.

”Mai mult, am inceput sa am sangerari gastrice si dureri puternice de stomac. Medicul a intervenit de urgenta si mi-a dat un tratament care sa imi amelioreze durerile si sa opreasca sangerarea. Fiind suspecta de gastrita sau ulcer, medicul a luat decizia corecta de a ma scoate din competitie! Ps : Nu beau cafea??? nu mai am voie, ci un amarat de ceai negru??”, a adăugat aceasta.

Otililia Bilionera și Andreea Tonciu, despre Emil Rengle

Otilia Bilionera și Andreea Tonciu au fost prezente la emisiunea ”La Măruță”, unde au făcut declarații despre ”Survivor România” și despre fostul lor coleg din echipa Faimoșilor, Emil Rengle. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” este Emil Rengle.  În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

„A fost singura care a fost lângă mine la Survivor și m-a ajutat foarte mult. O să îi fiu recunoscătoare toată viața. E cea mai bună fată de la Faimoși. Să nu exagerăm cu Laura și Elena, că Otilia le bătea. Era de așteptat ca Rengle să iasă, la cât hate și-a luat. Toată lumea era împotriva lui. Sper să învețe din chestia asta și să nu mai facă ceea ce a făcut. A jucat un rol foarte prost. Sunt foarte fericită că Rengle a ieșit”, a declarat Andreea Tonciu, notează click.ro.

„A vorbit foarte urât despre mine. Detest acești oameni care sunt foarte răi și foarte perverși. (..) Eu mi-am dat seama din prima de acest om. Nu poți să zici că Laura ( Laura Giurcanu n.r) a trebuit să stea două luni ca să își dea seama. Înseamnă că joacă toți un rol ieftin. (..) El e o vrăjitoare”, a completat vedeta.


Otilia Bilionera a spus: „De când am ajuns acolo s-a văzut clar că era în grup. Eu nu am făcut strategii cu nimeni. Îi spuneam Andreei: ei se duc în pădure și bârfesc pe unul și pe altul. (..) La jocuri când nu era Andreea toți erau împotriva mea. Mi-a fost greu..(..) Rengle e un îmbârligător”.

„La cât hate și-a luat de la toată lumea chiar mi-e milă de el. I-a dat unui prieten de-al meu la 4 dimineața mesaj, plângând. A spus că se simte singur și că îi pare rău. (..) Eu acolo cred că ajungeam să îl bat, îmi pare rău că nu a cunoscut-o pe adevărata Tonciu…(…) ! Altceva știe să facă, în afară de a dansa pe tocuri? Care o să fie cariera lui dacă renunță?”, a mai comentat Andreea Tonciu despre Emil Rengle.

 

citește și...