Otilia Bilionera a izbucnit în plâns. ”Nu mănânc, sunt foarte slăbită”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

15.02.2022, 17:14

Otilia Bilionera a izbucnit în plâns în ediția de luni seară, 14 februarie, a emisiunii Survivor România. Artista s-a emoționat după ce a fost propusă spre eliminare și a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă. ”Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nu mănânc, sunt foarte slăbită”, a spus artista.

În ediția de luni seară a emisiunii Survivor România 2022, cei propuși spre eliminare de către proprii colegi au fost Radu Itu, CRBL și Otilia. Doi dintre cei trei Faimoși pot fi salvați de votul publicului.

Otilia Bilionera a ajuns la limita și a izbucnit în lacrimi, mărturisind cu ce probleme de sănătate se confruntă de ceva vreme.

”Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nu mănânc, sunt foarte slăbită”

„În legătură cu problemele de sănătate, într-adevăr, au fost. Nu mănânc, sunt foarte slăbită. Am o sensibilitate. Sunt mai bolnăvicioasă de fel. Îmi pare rău!

Mă feresc de frig cât pot, acasă mănânc sănătos. Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nici nu mi-am luat niște șosete mai groase cum are Laura, ca să mă feresc. Ploi. Asta este! Nu pot schimba. Asta sunt. Cu toate problemele mele de sănătate, am reușit să aduc puncte echipei mele. De multe ori am câștigat, am adus puncte importante.

Cu toate problemele mele am reușit să dau tot. Am dat tot! Asta este, o înțeleg pe Laura, da, sunt cea mai sensibilă de aici. Nu știu, poate îmi revin, poate nu. Starea mea este foarte schimbătoare”, a mărturisit Otilia Bilionera în ediția trecută.

Otilia Bilionera, la un pas de moarte

În 2017, Otilia Bilionera povestea ca acum patru ani, a fost la un pas de moarte, medicii din Turcia salvându-i viața pe ultima sută de metri.

”Am avut o hemoragie internă provocată de un chist și a trebuit să fiu operată de urgență”, a spus Otilia Bilionera

”Norocul meu a fost că eram în Turcia, iar medicii de acolo au acționat prompt și mi-au salvat viața. Chiar mi-am văzut moartea cu ochii. Din cauza hemoragiei interne doctorii mi-au scos doi litri de sânge din stomac. Norocul meu a fost că și-au dat seama imediat ce am datorită aparaturii de ultimă generație pe care o au la spital.

Cred că dacă eram în România nu aveam nicio șansă. De altfel, medicii mi-au spus că dacă mai întârziam două ore, muream, nu aș mai fi avut nicio șansă. Acum sunt mai bine, mă recuperez încet, dar sigur”, a mai spus Otilia.

CRBL, propus pentru eliminare de Emil Rengle

CRBL a fost dezamăgit când a auzit că a fost propus pentru eliminare de Emil Rengle. Cântărețul a precizat că nu se aștepta deloc la acest lucru.

”Nu mă așteptam la așa ceva sub nicio formă. Am rămas surprins. Nu înțeleg. Nu sunt de acord cu Emil, nu pot să fiu, mai ales venind din gura lui”, a spus CRBL.

citește și...