Problema de sănătate cu care se confruntă Andreea Mantea. ”A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am”

12.09.2021, 16:55
Problema de sănătate cu care se confruntă Andreea Mantea. ”A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am”
Problema de sănătate cu care se confruntă Andreea Mantea. ”A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a vorbit deschis despre problema de sănătate cu care se confruntă de multă vreme. ”A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am”, a declarat prezentatoarea  la emisiunea ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, undee a vorbit despre o problemă de sănătate cu care se confruntă de mai mulți ani. Se pare că prezentatoarea a dobândit o boală autoimună după nașterea fiului ei, David.

Afecțiunea ar fi apărut din cauza unor alergii. Vedeta a explicat ce simptome are. Aceasta a explicat că atunci când se xonfruntă cu o situație stresantă tinde să umfle ca și cum ar fi luat în greutate.

 

Problema de sănătate cu care se confruntă Andreea Mantea. ”Dar nu este problemă că am haine de la S la L”

”Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L”, a explicat Andcreea Mantea, citată de wowbiz.ro.

”Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a mai spus prezentatoarea TV.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru.

citește și...