Prin ce a trecut Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. ”Eram atât de căzută psihic și fizic”

05.05.2021, 10:26
Prin ce a trecut Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. ”Eram atât de căzută psihic și fizic”
Prin ce a trecut Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. ”Eram atât de căzută psihic și fizic”

Raluca Pastramă a mărturisit cum a fost pentru ea perioada de după divorțul de Pepe.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Raluca Pastramă a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars în care a explicat cum a fost pentru ea perioada de după separarea de Pepe.

Prin ce a trecut Raluca Pastramă după divorțul de Pepe. ”Erau zile când nu mâncam deloc”

Raluca Pastramă a mărturisit că a trecut cu greu peste separarea de cel care i-a fost partener de viață și cu care are doi copii.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbră. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a explicat Raluca Pastramă, citată de spynews.ro.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus fosta soție a lui Pepe.

 

citește și...