Prin ce a trecut Andreea Mantea cu fiul său, David. ”Tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit”

08.08.2022, 16:43
Prin ce a trecut Andreea Mantea cu fiul său, David. ”Tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit”
Prin ce a trecut Andreea Mantea cu fiul său, David

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, a povestit prin ce a trecut cu băiețelul ei, David. Vedeta a mărtuisit că a decis să își mute copilul la altă școală, după ce acesta a fost bătut de colegi. Micuțul a fost agresat pentru că sărea în apărarea fetițelor din clasă. ”Tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit”, a povestit Andreea Mantea.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Prezentatoarea de la Kanal D își crește singură fiul.

La podcastul realizat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea a vorbit despre băiețelul său. Aceasta a povestit că a decis să își mute fiul la altă școală după ce acesta a fost agresat de colegi pentru că sărea în apărarea fettițelor din clasă.

Prin ce a trecut Andreea Mantea cu fiul său, David. ”A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie”

”Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna. Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a spus Andreea Mantea, potrivit revistei Avantaje.

”El își vede de treaba lui, erau fetițele trase de codițe, de rochițe și simțea că e o nedreptate. Stătea și se băga la un moment dat, intervenea și lua apărarea fetiței respective. Era el luat la rost de agresor și și-o lua, era mămăligă pe partea asta, acum nu mai e. A venit ziua să fiu sunată că a bătut patru copii, n-am simțit supărare, am simțit mândrie. Bătut e mult spus, s-a descurcat cu cei patru. Vreo două săptămâni tot venea vânăt acasă, vânăt pe picioare, pe mâini, murdărit, mâzgălit. La un moment dat nu am rezistat și i-am zis să nu mai intervină. Mi-a spus că nu poate, că ele sunt fetițe. I-am zis „Apără-te!”. L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă”, a adăugat vedeta TV.

Andreea Mantea, carieră de succes în televiziune

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

 

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

 

citește și...