Andreea Mantea are un nou proiect la TV. ”Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune”

08.03.2022, 12:58
Andreea Mantea are un nou proiect la TV. ”Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune”
Andrea Mantea are un nou proiect la TV. ”Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune”

Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, are un nou proiect de televiziune. Vedeta va prezenta o nouă emisiune matrimonială la postul de televiziune Kanal D. Acesta a dat detalii despre noul său proiect. ”Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune”, a declarat Andreea Mantea despre noua sa emisiune matrimonială.

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune – ”O nouă șansă”, care este difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia. Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Acum, Andreea Mantea va avea o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea are un nou proiect la TV. ”Vom rescrie modalitatea de a face reality show”

Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”.

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, ”Casa iubirii”, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a declarat Andreea Mantea, citată de wowbiz.ro.

 

citește și...