Prin ce a trecut actrița Olimpia Melinte la prima naștere. ”Cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume”

27.05.2021, 11:42
Prin ce a trecut actrița Olimpia Melinte la prima naștere. ”Cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume”
Prin ce a trecut actrița Olimpia Melinte la prima naștere. ”Cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume”

Actrița Olimpia Melinte a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat la prima naștere.

Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară în data de 22 aprilie, în jurul orei 4 dimineața, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani.  Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani. Actrița a povestit, pe blogul ei prin ce traumă a trecut la nașterea primului ei copil. “Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp. Poate că de asta am și așteptat șase ani până la al doilea. Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”, a spus vedeta, potrivit click.ro.

Olimpia Melinte a mai povestit că la cea de-a doua sarcină lucrurile au decurs mult mai ușor. „A venit și momentul epiduralei. Practic de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare. Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele. Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul”, a explicat aceasta.

Olimpia Melinte, detalii despre soțul său: ”Este cel mai dur critic al meu”

Actrița a mărturisit, într-un interviu recent, că partenerul ei de viață este cel mai dur critic al ei.

De asemenea, vedeta a afirmat că acesta este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

”Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback. De la postările pe Instagram la campaniile în care mă implic și până la ședințele foto și la felul în care mă prezint într-un interviu. E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început. Pentru că el mă cunoaște foarte bine și nu m-a lăsat să mă pierd pe drum, în proiecte care nu mă reprezintă sau printre oameni care nu credeau realmente în mine”, a afirmat actrița.

citește și...