Cum arată soțul și fiul Olimpiei Melinte, protagonista serialului „Vlad”

15.10.2019, 14:13
Cum arată soțul și fiul Olimpiei Melinte, protagonista serialului „Vlad”
Cum arată soțul și fiul Olimpiei Melinte, protagonista serialului „Vlad”

Olimpia Melinte, protagonista serialului autohton „Vlad”, are o familie împlinită. În contrast cu rolul pe care îl interpretează pe micile ecrane, în viața reală actrița își pune întotdeauna soțul și copilul pe primul plan.

La 32 de ani, Olimpia Melinte se bucură de succes atât pe plan personal, cât și în viața personală. 

Cum arată soțul și fiul Olimpiei Melinte

Actrița este căsătorită și are un băiat, Sasha, care chiar ieri a împlinit 5 ani. Cu această ocazie, roșcata a împărtășit cu internauții o fotografie în care apare alături de soțul și de fiul său. 

„Sasha cânta «Cine cară macii, macii!» varianta lui de «It’s a kind of magic» de la Queen, iar noi ne prăpădeam de râs. Cam așa e fiecare zi cu puștiul asta curajos, inteligent și sensibil. Azi se împlinesc 5 ani de #sashatimeisthebesttime, de alergat prin parc, de genunchi juliți, de construcții gigantice de lego, de povești și poezii inventate, de: «Mami, eu nu pot să fac asta!» la: «Mami, am reușit!», de nopți nedormite, cu febră (sau altele specifice vârstei), de «Mami, te iubesc până la Pluto și înapoi!», 5 ani de fericire, o fericire complet diferită de tot ceea ce am trăit până să apari tu în viața mea! Să rămâi curajos și curios, minunea mea minunată, #mama”, a scris Olimpia în dreptul imaginii de familie. 

„Ne știm din fragedă pruncie. Eram la liceu, ne-am cunoscut în clasa a 9-a. Am zis el e, dar am zis îl las, să-mi trăiesc și eu adolescența. În clasa a 12-a am mers și am spus: Constantin, imi placi”, a dezvăluit actrița despre soțul ei. 

 

View this post on Instagram

 

Sasha cânta: “Cine cară macii, macii!” varianta lui de “It’s a kind of magic” de la Queen, iar noi ne prăpădeam de râs. Cam așa e fiecare zi cu puștiul asta curajos, inteligent și sensibil. Azi se împlinesc 5 ani de #sashatimeisthebesttime, de alergat prin parc, de genunchi juliți, de construcții “gigantice” de lego, de povești și poezii inventate, de: “Mami, eu nu pot să fac asta!” la: “Mami, am reușit!”, de nopți nedormite, cu febră (sau altele specifice vârstei), de “Mami, te iubesc până la Pluto și înapoi!”, 5 ani de fericire, o fericire complet diferită de tot ceea ce am trăit până să apari tu în viața me! Să rămâi curajos și curios, minunea mea minunata, #mama. ❤ Mulțumim c-ai surprins momentul, @leea.ro ?

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte) on


 

citește și...