Olimpia Melinte, despre gelozia soțului ei. ”Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă”

16.01.2021, 13:32
Olimpia Melinte, despre gelozia soțului ei. ”Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă”
Olimpia Melinte, despre gelozia soțului ei. ”Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă”

Actrița Olimpia Melinte a făcut dezvăluiri din relația de cuplu,. Aceasta a vorbit despre gelozia partenerului de viață.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că va naște în primăvara acestui an. Va aduce pe lume o fetiță. Vedeta formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani. Vedeta a fost întrebată despre gelozia partenerului său de viață, vedeta afirmând că la început acesta accepta cu greu scenele de intimitate pe care actrița le juca pe scenă sau în filme.

”Era la începutul relației, când nu înțelegea exact cum e treaba cu actoria și accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă sau din filmele în care am jucat. Dar, cu timpul, s-a adaptat cumva, a început să mă cunoscă și pe mine mai bine, să aibă încredere, să aprecieze și să susțină ceea ce fac, așa că acum, după jumătate de viață împreună, gelozia nu ne mai dă târcoale. Cât despre mine… eu sunt mai mult ironică decât geloasă, mă amuză foarte tare toată treaba asta, pentru că știu că e mai mult un capriciu decât un sentiment real”, a declarat Olimpia Melinte pentru revista Viva.

Olimpia Melinte, detalii despre soțul său: ”Este cel mai dur critic al meu”

Actrița a mai mărturisit că partenerl ei de viață este cel mai dur critic al ei.

De asemenea, vedeta a afirmat că acesta este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

”Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback. De la postările pe Instagram la campaniile în care mă implic și până la ședințele foto și la felul în care mă prezint într-un interviu. E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început. Pentru că el mă cunoaște foarte bine și nu m-a lăsat să mă pierd pe drum, în proiecte care nu mă reprezintă sau printre oameni care nu credeau realmente în mine”, a afirmat actrița.

citește și...