Olimpia Melinte a născut. ”O iubesc până la cer și înapoi”

24.04.2021, 10:27
Olimpia Melinte a născut. ”O iubesc până la cer și înapoi”
Olimpia Melinte a născut. ”O iubesc până la cer și înapoi”

Actrița Olimpia Melinte a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță.

Olimpia Melinte, în vârstă de 34 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume joi, 22 aprilie, în jurul orei 4 dimineața, o fetiță perfect sănătoasă. ”O iubesc până la cer și înapoi!”, a anunțat vedeta pe contul său de Instagram. Vedeta din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani.  Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos”, a declarat Olimpia Melinte pentru revista Viva.

Olimpia Melinte, detalii despre soțul său: ”Este cel mai dur critic al meu”

Actrița a mărturisit, într-un interviu recent, că partenerul ei de viață este cel mai dur critic al ei.

De asemenea, vedeta a afirmat că acesta este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ.

”Este cel mai dur critic al meu. Și am nevoie de asta ca să stau cu picioarele pe pământ și să-mi păstrez traiectoria dreaptă. Îmi observă fiecare mișcare, îmi vede spectacolele de multe ori, se uită la filmele mele și îmi dă mereu feedback. De la postările pe Instagram la campaniile în care mă implic și până la ședințele foto și la felul în care mă prezint într-un interviu. E atent la detalii și foarte perspicace, avem multe dispute legate de lucrurile astea, dar toate au fost constructive și cred că m-au făcut să aleg și să mă dezvolt așa cum mi-am dorit încă de la început. Pentru că el mă cunoaște foarte bine și nu m-a lăsat să mă pierd pe drum, în proiecte care nu mă reprezintă sau printre oameni care nu credeau realmente în mine”, a afirmat actrița.

citește și...