Cum pot să văd online serialul Vlad de la PRO TV. Este extrem de simplu, LIVE

13.07.2020, 12:37
Cum pot să văd online serialul Vlad de la PRO TV. Este extrem de simplu, LIVE
Cum pot să văd online serialul Vlad de la PRO TV. Este extrem de simplu, LIVE

Serialujl ”Vlad” este una dintre producțiile de succes ale postului de televiziune Pro TV. Acesta poate fi urmărit de fani și online.

Serialul ”Vlad”, producție românească lansată de Pro TV, a prins foarte bine la public. Producția, un remake după serialul turcesc ”Ezel”, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis.

Rolurile principale din serialul ”Vlad” sunt interpretate de actorii Adrian Nartea, Olimpia Melinte și Andrei Aradits.

Serialul ”Vlad” poate fi văzut și online live stream pe site-ul protvplus.ro, absolut gratuit, potrivit playtech.ro.


Revine în reluare la Pro TV

Primele sezoane ale serialului “Vlad” vor fi redifuzate, începând cu 13 iulie, de luni până joi, la Pro TV, după știrile de noapte.

“Din 13 iulie, o să revedem Vlad. Sincer chiar şi eu îmi doream să revăd toate episoadele, pentru a intra în noile episoade pregătit. Episoadele noi se anunţă atât de importante şi de faine încât ar fi fost păcat să nu avem un mic reminder cu tot ceea ce s-a întâmplat de la început şi până la momentul în care a trebuit să întrerupem filmarea şi difuzarea. Avem ocazia de a revedea păţaniile şi răzbunarea lui Vlad”, a declarat actorul Adrian Nartea, potrivit news.ro.

Actrița Olimpia Melinte a mărturisit că primul sezon al serialului ”Vlad” este preferatul ei.

“Acolo începe povestea, îi vedem tineri, inocenţi, îndrăgostiţi şi rând pe rând se simte decăderea, pe fiecare îl loveşte viaţa în plin, iar poveştile se destramă, iubirea se transformă în ură şi ia faţa trădării. Poate că e nostalgia începutului când şi noi toţi, actorii, echipa, eram în căutări, ne cunoşteam şi porneam în această aventură împreună. E o perioadă perfectă să revedem primele sezoane şi să ne reconectăm cu aventura serialului”. a afirmat ea.

citește și...