Pepe știe ce vrea. ”Cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată”

29.03.2021, 12:00
Pepe știe ce vrea. ”Cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată”
Pepe știe ce vrea . ”Cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată”

Deși a trecut prin două divorțuri, Pepe a afirmat că crede în dragoste și în căsătorie.

Pepe a declarat într-un interviu că crede în dragostea necondiționată și în căsătorie.

”E nevoie de dragoste din partea femeilor, e nevoie de căsătorie și eu cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată. E clar că fiecare om e cu destinul lui și cu viața lui. Cu bune, cu rele, asta e viața. Întotdeauna, cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea”, a spus Pepe într-un interviu pentru Happy Channel, potrivit spynews.ro.

Pepe a divorțat în luna februarie

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

De curând, artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

citește și...