Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște. ”Se petrece în familie”

19.04.2021, 12:43
Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște. ”Se petrece în familie”
Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște. ”Se petrece în familie”

Deși sunt divorțați, Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, vor petrece sărbătorile pascale împreună.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Deși sunt separați, pepe și Raluca Pastramă vor pestre împreună de Paște, după cum a afirmat artistul pentru playtech.ro. “Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe. ”Va fi după cum va dori Pepe!”, a comentat și Raluca Pastramă.

Pepe a vorbit și despre cele două fetițe pe care le are cu Raluca Pastramă. ”Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a explicat cântărețul.

Ce a comentat Pepe despre numele fostei sale soții

Pepe a comentat pe marginea numelui de familie pe care îl poartă fosta sa parteneră de viață, Raluca.

După separarea de Pepe, Raluca Pastramă a preferat să rămâncă cu numele de familie al artistului, și anume Raluca Pascu. Despre acest lucru a comentat Pepe la emisiunea sa online – ”BarOnline”.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele… Sunt niște articole despre cineva care nu există”, a răbufnit Pepe, după ce a citit o știre despre fosta sa parteneră de viață

citește și...