Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună la două luni de la divorț. Motivul pentru care s-au reîntâlnit

13.04.2021, 13:10
Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună la două luni de la divorț. Motivul pentru care s-au reîntâlnit

Pepe și fosta sa parteneră de viață, Raluca Pastramă, au fost din nou împreună la două luni de la divorț.

Raluca Pastramă a luat prin surprindere pe toată lumea cu o imagine în care apare alături de fostul soț, Pepe. Cei doi s-au reîntâlnit cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre fiicele lor, Rosa, care a împlinit șase ani și pe care au aniversat-o împreună.

“Fetița mea este din ce în ce mai mare! Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis, ne dorim să se întoarcă înzecit către voi!”, le-a transmis Raluca Pastramă fanilor săi pe o rețea de socializare.

Pepe a divorțat în luna februarie

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

De curând, artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.