Pepe își aniversează fata cea mare. ”Mă face fericit cu dragostea ei”

15.08.2021, 14:25
Pepe își aniversează fata cea mare. ”Mă face fericit cu dragostea ei”
Pepe își aniversează fata cea mare. ”Mă face fericit cu dragostea ei”

Binecunoscutul cântăreț Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, își aniversează fata cea mare, Maria. Aceasta împlinește nouă ani. Cu această ocazie, Pepe, în vârstă de 42 de ani, a transmis un mesaj extrem de înduioșător pe contul său de pe o rețea de socializare.”Mă face fericit cu dragostea ei”, a scris artistul în mediul online.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

În data de 15 august, Pepe o aniversează pe fiica sa cea mare, maria. Aceasta a împlinit nouă ani.

Pepe își aniversează fata cea mare. ”Sper să fie fericită toată viața”

De ziua de naștere a fetiței sale, Pepe a publicat o fotografie cu Maria, însoțită de un mesaj emoționant.

”Pentru fetita mea plina de iubire, pentru sufletul ei bun care imi cauta privirea mereu si ma face fericit cu dragostea ei, pentru primul meu copil pe care-l divinizez, pentru ea “inima mea❤️” pentru Maria❤️❤️LA MULTI ANI!!! Astazi implineste 9 ani si sper sa fie fericita toata viata, sa zambeasca mereu, sa iubeasca si sa fie iubita de toata lumea pentru ca este speciala… este nascuta si protejata de Sf. Maria❤️?”, a scris Pepe pe contul său de Facebook.

Ce spunea Pepe despre cele două fetițe ale sale

Despre cele două fiice ale sale și ale Ralucăi Pastramă a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva.

Întrebat dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

 

citește și...