Pepe, despre lucrurile care au dus la separarea de Oana Zăvoranu. ”A fost picătura care a umplut paharul”

04.06.2021, 13:22
Pepe, despre lucrurile care au dus la separarea de Oana Zăvoranu. ”A fost picătura care a umplut paharul”
Pepe, despre lucrurile care au dus la separarea de Oana Zăvoranu. ”A fost picătura care a umplut paharul”

Pepe a vorbit deschis despre lucrurile care au dus la separarea de prima sa soție, Oana Zăvoranu.

După ce Oana Zăvoranu a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu pepe, acum artistul a făcut și el declarații pe această temă la podcastul lui Damian Drăghici. ”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu’ a fost în capul meu?~. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a declarat Pepe, potrivit click.ro. ”Când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am fost eu. Tot respectul, atât timp cât se discută civilizat, când nu ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă. În cazul de față, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele. Dacă tot apare fără motiv la TV, să nu apară că am vorbit eu de ea, pentru că vorbește prost de ani de zile din frustrare, pentru că nu-i mai răspund. Dacă i-aș răspunde, ar fi ok”, a adăugat el.

”Niciodată nu am pus eu punct. Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, gata, la revedere. A fost picătura care a umplut paharul. A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap și mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea”, a mai afirmat Pepe, citat de spynews.ro.

Ce a declarat Oana Zăvoranu despre Pepe

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei.  Invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a făcut declarații despre fostul ei soț, Pepe.

 


Oana Zăvoranu a afirmat că a ajuns să divorțeze de Pepe pentru că nu îl mai iubea. ”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune”, a spus vedeta.

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a completat aceasta.

citește și...