Pepe a răbufnit. ”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă”

16.04.2021, 13:50
Pepe a răbufnit. ”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă”
Pepe a răbufnit. ”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă”

Pepe a comentat pe marginea numelui de familie pe care îl poartă fosta sa parteneră de viață, Raluca.

După separarea de pepe, Raluca Pastramă a preferat să rămâncă cu numele de familie al artistului, și anume Raluca Pascu. Despre acest lucru a comentat Pee la emisiunea sa online – ”BarOnline”.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele… Sunt niște articole despre cineva care nu există”, a răbufnit Pepe, după ce a citit o știre despre fosta sa parteneră de viață, potrivit wowbiz.ro.

Pepe a divorțat în luna februarie

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Deși a trecut prin două divorțuri, Pepe a afirmat că crede în dragoste și în căsătorie.Pepe a declarat într-un interviu că crede în dragostea necondiționată și în căsătorie.”E nevoie de dragoste din partea femeilor, e nevoie de căsătorie și eu cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată. E clar că fiecare om e cu destinul lui și cu viața lui. Cu bune, cu rele, asta e viața. Întotdeauna, cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea”, a spus Pepe într-un interviu pentru Happy Channel

De curând, artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an.

”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

citește și...