FOTO / Zi emoționantă pentru Pepe. A fost naș de botez alături de fiicele sale

10.02.2021, 16:02
FOTO / Zi emoționantă pentru Pepe. A fost naș de botez alături de fiicele sale
FOTO / Zi emoționantă pentru Pepe. A fost naș de botez alături de fiicele sale

La scurt timp după ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe a fost naș de botez, alături de cele două fetițe ale sale.

Eveniment important în familia lui Pepe. Artistul a creștinat-o pe nepoata sa, Alexandra Maria, fiica fratelui său. Pepe a fost naș de botez alături de fetițele sale, Maria și Rosa.

”Astăzi a fost o nouă zi fantastică pentru mine fiindcă Alexandra Maria a primit TAINA BOTEZULUI, Alexandra Maria, nepoata mea şi fina mea dar mai ales fina îngerilor mei, a ROSEI şi a MARIEI !!! ❤️ Vă mulţumesc eu mult, mult de tot pentru toate mesajele frumoase pe care le-aţi trimis şi vă transmit eu deocamdată din partea Alexandrei că şi ea vă iubeşte !!! ❤️”, a scris Pepe în mediul online, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii de la eveniment.

Ce planuri are Pepe după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.Ieri, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Pepe a afirmat că încă crede în căsătorie, chiar dacă a trecut prin două divorțuri. ”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte”, a spus el.

Artistul a vorbit și despre planurile pe care le are în acest an. ”De la anul 2021 aştept schimbări în bine. Am început, din punctul meu de vedere, cu mult aplomb, cu mult curaj, ştiind că, dacă am trecut peste 2020, care a fost extrem de dificil, în 2021 lucrurile deja sunt oarecum în avantajul meu, pentru că nu am stat degeaba, şi asta contează foarte mult. Profesional, îmi doresc să continui, să fiu sănătos, să pot să creez, să înregistrez cât mai multe videoclipuri, cât mai multe single-uri, să am proiecte în TV şi să merg foarte bine şi pe partea de online. Personal, nu pot să îmi doresc decât sănătate şi să mă bucur de familia mea şi de copiii mei”, a afirmat acesta.

 

citește și...