Pe cine susține Nelson Mondialu’ în sezonul 3 al emisiunii ”Puterea Dragostei”

05.08.2020, 09:58
Pe cine susține Nelson Mondialu' în sezonul 3 al emisiunii ”Puterea Dragostei”

Nelson Mondialu’ este fan al emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Acesta a mărturisit pe cine susține în sezonul trei al competiției care se filmează în Turcia.

După ce fiul său, Livian, a câștigat sezonul doi al emisiunii ”Puterea Dragostei”, Nelson Mondialu’ a decis să urmărească în continuare show-ul matrimonial. Acesta are și un preferat în rândul băieților care se află în concurs.

Nelson Mondialu’ a urmărit primele ediții ale emisiunii de la Kanal D și deja are un favorit. Este vorba despre David. Nelson Mondialu’ i-a transmis un mesaj concurentului pe care îl susține, sfătuindu-l să stea departe de scandaluri.

“David Andrei, te pupă tata. Succes, să aveți succes acolo. Nu vă lăsați ca ăștia din sezonul 2, cu certuri și cu d-alea că râde lumea de voi. Frumos, elegant, o tactică se face frumos, elegant. Așa se fac lucrările”, i-a spus Nelson Mondialu’ lui David, potrivit kanald.ro.

David a postat pe contul personal de instagram mesajul lui Nelson Mondialu’ și a ținut să îi mulțumească.

“Mulțumesc frumos,Tata Nelson pentru susținere!!”, a scris David pe instagram.

Când a început sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” este difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai s-a încheiat și care a fost câștigat de Bianca și Livian. Noul sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea.

Cum a reacționat Nelson Mondialu’ după ce fiul său a câștigat ”Puterea Dragostei”

Livian a povesit că tatăl său s-a bucurat foarte tare atunci când a aflat vestea cea mare și a ținut ca toți vecinii să afle că fiul său este marele câștigător al emisiunii “Puterea Dragostei”.

“Dacă țineți bine minte clipul ăla: Măăăăăăi. Ceva de genul a urlat când pe fereastra din camera mare, când pe fereastra din dormitor, când pe aia de la mine din cameră. Când a coborât la magazin, când a mers între țigani: “Eiiii, copilul meu a câștigat Puterea Dragostei.” O reacție tipică lui și foarte amuzantă și foarte sentimentală”, a povestit Livian pentru Kanal D.

citește și...