Bianca și Livian sunt marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Au primit trofeul și câte 10.000 de euro

26.07.2020, 20:03
Bianca și Livian sunt marii câștigători de la 'Puterea dragostei', sezonul 2! Au primit trofeul și câte 10.000 de euro
Bianca și Livian sunt marii câștigători de la 'Puterea dragostei', sezonul 2

Lacrimi, suspine și emoții greu de ținut în frâu în ultima ediție a emisiunii ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Duminică, 26 iulie, s-a aflat deznodământul unui an întreg de pași plini de iubire. Bianca și Livian sunt marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2.

Ella, Livian, Berna, Philip, Bianca și Gabriel au fost cei șase concurenți care s-au calificat în marea finală de la Kanal D.

Nici ultima ediție a emisiunii ‘Puterea dragostei’ nu a fost lipsită de tensiuni! Andreea Pirui și Marius au părăsit supărați platoul emisiunii ‘Puterea dragostei’, după ce toate locurile pentru finală au fost ocupate.

‘Castigatorii vor fi desemnați astfel: 50% votul vostru, al concurenților, iar 50% votul publicului. Se va face o medie și vor hotărî câștigătorii!’, a spus Andreea Mantea.

Bianca și Livian au câștigat ‘Puterea dragostei’, sezonul 2

Și Ella a fost nemulțumită de voturi! Bruneta a făcut afirmații șocante: ‘S-au plătit anumite voturi. Inclusiv Ramona a fost plătită. Nu vreau să dau nume, dar în perioada cu cearta lui Marius și Pirui, cand au ieșit ei din emisiune , dacă se iau microfoanele și ascultați, se aude si e inregistrare‘, a spus Ella în finală.

În urma voturilor concurenților din casă, Livian s-a clasat pe primul loc în clasamentul băieților, iar Berna și Bianca s-au clasat la egalitate în urma voturilor fetelor.

Numele primului câștigător al sezonul 2 ‘Puterea dragostei’ a fost anunțat mai întâi la băieți.

După ce au fost validate și voturile telespectatorilor, Livian a fost desemnat băiatul favorit al sezonului doi ‘Puterea dragostei’. Fiul lui Nelson Mondialu a luat trofeul și marele premiu de 10.000 de euro. Livian a reușit să îi învingă pe ceilalți băieți finaliști, Gabriel si Philip.

Livian a fost preferatul din casa băieților

‘Va multumesc frumos. Sincer, v-am spus si la inceputul emisiunii, sunt romantic, gladiator, duc la capat orice. Un an si ceva am depus sentimente, implicare, daca ar fi sa aleg intre bani si trofeu as alege trofeul. Trofeul este munca mea de un an a declarat Livian după ce a aflat că a câștigat.

După Livian, Bianca a fost desemnată fata favorită a sezonului doi ‘Puterea dragostei’. Ea a reușit să le ia fața Bernei și Ellei.

Bianca a fost preferata din casa fetelor

‘Nu vreau să se supere nimeni, însă persoana căreia vreau să îi ofer trofeul este Ligi. M-am gândit să îl ofer ei, pentru că a avut parte numai de suferințe’, a spus Bianca. Reamintim faptul că Bianca Comănici a câștigat și sezonul 1 ‘Puterea dragostei’, alături de Bogdan Mocanu.

În casă, Livian a avut o relație de 8 luni cu Bianca Comănici, însă au ajuns să se despartă, cu toate că bruneta speră la o împăcare.

Andreea Mantea a ținut un discurs prin care și-a luat rămas bun de la emisiune

Pregătirile pentru sezonul 3 ‘Puterea dragostei’ au început deja! Înainte de a anunța câștigătorii sezonului 2, Andreea Mantea le-a reamintit telespectatorilor show-ului matrimonial de la Kanal D că nu va mai fi prezentă în următorul sezon și și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi.

‘Îți mulțumesc din tot sufletul. Vă mulțumesc din tot sufletul. Aseară mi-a fost atât de greu. Am trecut pe lângă voi în fugă pentru că îmi era tare greu. Sper din suflet că v-am ajutat cu vorbele mele. Vreau să vă amintiți de tot ce v-am zis. Tot ce am făcut am făcut pentru voi. Sunt foarte fericită și extrem de mândră de voi. Mă bucur că am reușit să ducem acest sezon până la final.

Am decis să predau ștafeta. Imi iau la revedere de la acest proiect. Cristina Mihaela se află deja în casa Puterea dragostei și îi urăm bun venit. Îți țin pumnii Cristina. Sincer vă spun. Dumnezeu ne-a ajutat și ne-a ferit. Tot ce s-a întâmplat aici ne-a fost scris. Vă iubim și vă iubesc’, a spus Andreea Mantea, la finalul galei ‘Puterea dragostei’.

 

citește și...